Setena edició del concurs de relats de terror de la Marfà

Ja podeu presentar els vostres relats!

20/08/19

L'Ajuntament de Girona convoca una nova edició el concurs de relats de terror de La Marfà, una activitat de creació literària que organitzem les Biblioteques de Girona per promoure la participació i la creació literària entre el jovent i que pren com a temàtica de fons la por i el terror.

Fins al 15 d'octubre, persones d'entre 13 i 25 anys podeu presentar relats curts, d'entre una i tres pàgines, que expliquin històries inquietants i terrorífiques. Les obres competiran en dues categories diferents: la categoria A, per a joves de 13 a 16 anys, i la categoria B, per a joves de 17 a 25 anys. Les millors seran premiats amb 100 € per a la compra de llibres i amb entrades per a l'escape room de Play2escape sobre el Tractat de Versalles.

A més a més, les persones guanyadores sereu les protagonistes de la sessió "Lectures de terror" que farem el 7 de novembre a la Biblioteca Salvador Allende. Durant l'acte, llegirem el veredicte del concurs, farem el lliurament de premis, i hi haurà una sessió de narració oral a càrrec de l'actriu i narradora Olga Cercós.

Bases
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona