En marxa el concurs d'Instagram "Els camins del teu viatge"

Les Biblioteques de Girona i la Llibreria Ulyssus organitzen el sisè concurs de fotografia d’Instagram “Els camins del teu viatge”

10/07/19

Inspirat en el títol del cicle que durant els mesos de maig i juny aplega xerrades, tallers i exposicions de llibres sobre viatges a les biblioteques de Girona, es convida els viatgers i aficionats a la fotografia a participar en el VI Concurs “Els camins del teu viatge”, on podran compartir el seu enginy i talent fotogràfic. Per fer-ho, les persones interessades només hauran de pujar a Instagram una fotografia del camí, carretera o corriol que hagin transitat durant les seves vacances i els hagi servit de font d’inspiració. Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone) i cal etiquetar-les amb #bibliotequesalacarretera2019 i #elscaminsdelteuviatge2019 i donar-li un títol. La data límit per a participar-hi és el 15 de setembre i el guanyador/a serà escollit per un jurat format per persones vinculades a l'Ajuntament de Girona, a les Biblioteques i al món de la fotografia.
El premi consistirà en un lot de llibres per valor de 50 € i la fotografia guanyadora servirà d’imatge promocional del cicle de Xerrades “A la carretera” de l’any vinent. Podeu consultar les bases aquí.
El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dimarts 24 de setembre de 2019 a través de les xarxes socials de Biblioteques de Girona (Facebook, Twitter i Instagram) i el premi es podrà recollir a qualsevol de les biblioteques públiques de Girona a partir del 29 de setembre.

Bases
Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona