L’estiu porta la invasió lectora a la ciutat

Els clubs juvenils de lectura de la ciutat recorren Girona llegint.

25/06/19

El proper divendres 28 de juny el conjunt de participants dels clubs de lectura juvenils de les Biblioteques de Girona es trobaran per omplir de lectura la Vall de Sant Daniel.
Els nois i noies, d'entre 13 i 17 anys, es concentraran al monestir de Sant Pere de Galligants per començar un itinerari que s’allargarà durant tot el matí. Enguany, la Invasió Lectora es concentrarà a Sant Daniel on els joves llegiran, faran debat a partir d’uns textos, hi haurà un joc a partir d’objectes relacionats amb llibres i acabaran amb un club de lectura sobre un relat de Javier Ruescas.
Aquesta iniciativa és la principal activitat per a joves que les biblioteques realitzen a l'estiu i té l'objectiu de fer visible aquest col•lectiu, proposant la lectura com a forma d'oci entre els joves.
Biblioteques de Girona organitza un total de quatre clubs de lectura juvenil, adreçats a nois i noies entre 12 i 17 anys que els agradi llegir. Es convoca una reunió mensual on es comenten i es comparteixen les lectures que s’ha proposat llegir i es fan activitats. Els joves col•laboren amb la biblioteca amb les propostes de selecció de fons i, en ocasions, acompanyen a la bibliotecària a la llibreria per a poder seleccionar les adquisicions que després formaran part del fons. La inscripció a aquests clubs és gratuïta i els llibres els proporciona la biblioteca.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona