“Rius de llibres” obre un nou espai de distribuciˇ al GEiEG de Sant Ponš

Des d’avui ja sˇn cinc els punts de la ciutat en quŔ es poden recollir llibres de segona mÓ de forma gratu´ta.

24/04/19

El projecte “Rius de llibres” s’estÚn per la ciutat amb l’obertura d’un nou espai de distribuciˇ de llibres de segona mÓ al complex esportiu del GEiEG de Sant Ponš. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, l’ha visitat aquesta tarda juntament amb la regidora de Promociˇ Econ˛mica, Desenvolupament Local, Turisme i Promociˇ de l’Ajuntament de Girona, Gl˛ria Plana Yanes; el president del GEiEG, Francesc Cayuela, i el director general del GEiEG, CŔsar de Tiburcio.
Des que va arrencar la iniciativa el passat mes d’agost fins ara ja sˇn cinc els punts on la ciutadania pot recollir publicacions. Concretament, se’n poden trobar a l’estaciˇ d’autobusos de Girona, al Centre Cultural La MercŔ, a les biblioteques del Campus de Montilivi i del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona i, des d’avui, tambÚ al GEiEG de Sant Ponš.
L’objectiu del projecte “Rius de llibres”, que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Girona i l’entitat Connexiˇ Papyrus, Ús apropar els llibres i la lectura a llocs d’afluŔncia ciutadana, allargant la vida ˙til dels llibres grÓcies a la seva reutilitzaciˇ i distribuciˇ des de diversos espais de la ciutat.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputaciˇ de Girona