Les biblioteques de Girona organitzen una matinal amb diverses activitats per celebrar els vint anys de la publicaciˇ de “Harry Potter i la pedra filosofal”

La proposta, anomenada “GiroPotter”, es portarÓ a terme el dissabte 30 de marš a les 10 h a la Biblioteca Carles Rahola.

21/03/19

Les biblioteques de Girona han organitzat una matinal amb diverses activitats per celebrar els vint anys de la publicaciˇ de Harry Potter i la pedra filosofal, el primer dels set llibres sobre el jove mag Harry Potter que va escriure J. K. Rowling. La proposta, anomenada “GiroPotter”, es portarÓ a terme el dissabte 30 de marš, a partir de les 10 h, a la Biblioteca Carles Rahola.
El mes de marš de 1999 va arribar a les llibreries la traducciˇ al catalÓ del primer llibre de la saga, que en aquell moment encara no tenia gaire ress˛. Ara, vint anys mÚs tard, les aventures de Harry Potter sˇn un clÓssic contemporani. Cada any se celebren convencions i trobades de Potterheads (nom que reben els fans de Harry Potter) arreu del mˇn i enguany tambÚ se’n farÓ una a Girona.
La GiroPotter acollirÓ un seguit d’activitats que han organitzat les conductores dels clubs juvenils de lectura de les biblioteques Salvador Allende i Carles Rahola. Les persones que s’hi acostin hi trobaran jocs d’escacs, un photocall amb peces i llocs emblemÓtics i lectura en veu alta, entre altres propostes. TambÚ s’hi realitzaran quatre tallers (de pocions, d’escriptura mÓgica, d’animals fantÓstics i d’snitch daurada) que ja tenen les inscripcions exhaurides.
Durant aquesta matinal, tambÚ es podrÓ veure l’adaptaciˇ cinematogrÓfica de Harry Potter i la pedra filosofal i es transformarÓ la biblioteca en una escola de bruixes i bruixots on no faltarÓ la cerim˛nia del barret seleccionador. Des de Biblioteques de Girona, es convida a les persones que participin en l’activitat a anar disfressades per a l’ocasiˇ.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputaciˇ de Girona