Guanyadors del VI Concurs jove de relats de terror de La Marfà

El dijous dia 8 de novembre va tenir lloc l’acte de lliurament de premis a la Biblioteca Salvador Allende.

15/11/18

Entre els mesos de setembre i octubre s’han estat rebent els originals per al concurs per a joves que organitza anualment l’Ajuntament de Girona. En aquesta edició s’han presentat 21 relats i el dijous passat dia 8 de novembre es van donar a conèixer les obres guanyadores. La Biblioteca va acollir la sessió “Lectures de por” que posava punt i final a aquesta iniciativa, una cita tradicional del novembre a les biblioteques. Una cinquantena de persones van assistir a la l’activitat que va dividir-se en dues parts. La primera va començar amb la proposta “Contes de por” de la companyia La Minúscula i va consistir en una hora de narració oral terroríficament divertida. Seguidament, el jurat va donar a conèixer el veredicte i les obres guanyadores. El jurat i l’organització es van mostrar-se satisfets un cop més i van destacar la notable qualitat de tots els relats presentats.

Anna Cots fou la guanyadora de la categoria de 13 a 18 anys i Xènia Sala la de la categoria de 19 a 25 anys. Els seus relats es poden llegir clicant al nom de les guanyadores. Cadascuna d’elles van endur-se com a premi un val de llibres per valor de 100 euros i un xec-regal a l’Escape Room La Mansió.

L’Ajuntament de Girona, a través de les Biblioteques de Girona, convoca el VI Concurs Jove de Relats de terror de La Marfà. La iniciativa s’adreça a persones d’entre 13 i 15 anys i es divideix en dues categories: la categoria A, per a joves d’entre 13 i 18 anys, i la categoria B, per a joves d’entre 19 i 25 anys. Aquesta activitat de creació literària té per objectiu promoure la participació i creació literària entre els joves prenent el tema de fons de la por i el terror.

Tornar

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputació de Girona