GironaCultura no s’atura! La situació d’excepcionalitat ha obligat a tancar els equipaments i cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials per prevenir la propagació del COVID-19. Mentre duri aquesta situació, treballarem per continuar oferint-vos activitats i recursos virtuals per fer des de casa. Consulteu aquí tot el que els diferents agents culturals de la ciutat han preparat per vosaltres. #joactuo #joemquedoacasa #gironaculturanosatura #seguim

Horari d'atenció cita prèvia

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 s'atendran les persones que hagin sol·licitat cita prèvia per correu electrònic o per telèfon. Consulteu l'adreça electrònica o el telèfon clicant la biblioteca que us interessi: Antònia Adroher, Salvador Allende, Just M. Casero o Ernest Lluch (cliqueu aquí per conèixer els horaris de cita prèvia de la Carles Rahola).

Properes activitats

    Carregant...
Tota l'agenda

Actualitat

L’Ajuntament de Girona treballa per reobrir el servei de préstec de les biblioteques municipals a partir del dia 25 de maig mitjançant un sistema de reserva i cita prèvia

16/05/20 L'entrada de la zona de Girona a fase 1 de desconfinament per aquest proper dilluns, permet la reobertura del servei de biblioteques. Tot i que dependrà de l’evolució del procés i de les indicacions sanitàries, es preveuen cinc moments en el procés de desconfinament fins arribar a la plena normalitat en la prestació del servei.

Un Sant Jordi diferent

21/04/20 Atès el període de confinament el Gremi de llibreters ha acordat traslladar la Festa del llibre al dia 23 de juliol, si la situació ho permet; malgrat tot, per aquest 23 d'abril, es preveuen algunes accions de suport al llibre, la lectura i, en especial, a les llibreries.
Un llistat de recomanacions rebudes i activitats infantils són l'aportació de les Biblioteques per a la diada.

Totes les notícies

Equipaments

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura