La col·lecció

Les Biblioteques de Girona posem a la vostra disposició una àmplia col·lecció de documents de caràcter multidisciplinar i en diferents varietats de suports, tant físics com digitals. Hi podeu trobar llibres, revistes, premsa, cinema i música, entre d'altres. El fons conjunt de les 5 biblioteques és de 420.312 documents (12/2017).

273.000 Llibres

27.765 Audiovisuals

24.386 CD

50.226 Pub. periòdiques

12.639 Fons antic

32.296 Altres

Recomanacions

Les Biblioteques de Girona us proposem un seguit de guies de lectura fetes a partir del fons del qual disposem. No pretenen ser un recull exhaustiu, sinó una aproximació a diversos temes d'interès.

Últimes adquisicions de la segona quinzena del mes de febrer de la Biblioteca Ernest Lluch

14/02/20 a podeu consultar les darreres adquisicions de la segona quinzena del mes de febrer de la Biblioteca Ernest Lluch. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la segona quinzena del mes de febrer de la Biblioteca Just M. Casero

14/02/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la segona quinzena de febrer de la Biblioteca Just M. Casero. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Científiques pioneres

12/02/20 Des de la Biblioteca Ernest Lluch ens hem sumat a la setmana de la dona i la nena en la ciència preparant un recull de les principals pioneres en diferents àmbits de la ciència.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la primera quinzena del mes de febrer de la Biblioteca Ernest Lluch

31/01/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la primera quinzena del mes de febrer de la Biblioteca Ernest Lluch. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Desiderates

Creieu que a la biblioteca ens falta algun llibre, CD, vídeo o revista? Envieu-nos la vostra recomanació omplint el següent formulari. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades del document
Adreçat a

Destinatari

Avís legal

Les dades de caràcter personal comunicades a través d'aquest formulari són utilitzades a l'efecte de respondre la consulta i no seran enregistrades en cap fitxer de l'Ajuntament de Girona.

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura