La col·lecció

Les Biblioteques de Girona posem a la vostra disposició una àmplia col·lecció de documents de caràcter multidisciplinar i en diferents varietats de suports, tant físics com digitals. Hi podeu trobar llibres, revistes, premsa, cinema i música, entre d'altres. El fons conjunt de les 5 biblioteques és de 420.312 documents (12/2017).

273.000 Llibres

27.765 Audiovisuals

24.386 CD

50.226 Pub. periòdiques

12.639 Fons antic

32.296 Altres

Recomanacions

Les Biblioteques de Girona us proposem un seguit de guies de lectura fetes a partir del fons del qual disposem. No pretenen ser un recull exhaustiu, sinó una aproximació a diversos temes d'interès.

Cuidar-se sense sortir de casa

Aquests dies de confinament cal més que mai cuidar-se de la ment i del cos. Oferim una tria d'ebooks que podeu agafar en préstec a l'eBiblio

Descarregar PDF

Dia de la Poesia - Tria eBiblio

Aquest any celebrem el dia mundial de la Poesia en unes circumstàncies molt particulars, sense poder obrir les biblioteques, des de les de Girona he fet una tria de deu llibres dels molts llibres de poemes que trobareu a la plataforma eBiblio. D'obres completes, a noves veus de la poesia, passant per clàssics d'altres llengües i llibres per aprendre a llegir poesia, aquesta son les nostres propostes.

Descarregar PDF

El bosc enyorat - Tria eBiblioCat

Tancats com hem d'estar a casa, enyorem els boscos i la natura més que mai, tria de llibres a l'eBiblioCat per acostar-nos llegint als boscos.

Descarregar PDF

Últimes adquisicions de la primera quinzena del mes de març de la Biblioteca Ernest Lluch

29/03/20 Ja podeu consultar les darreres adquisicions de la primera quinzena del mes de març de la Biblioteca Ernest Lluch. Hi trobareu novel·les, poesia, llibres per aprendre i material audiovisual.

Descarregar PDF

Desiderates

Creieu que a la biblioteca ens falta algun llibre, CD, vídeo o revista? Envieu-nos la vostra recomanació omplint el següent formulari. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades del document
Adreçat a

Destinatari

Avís legal

Les dades de caràcter personal comunicades a través d'aquest formulari són utilitzades a l'efecte de respondre la consulta i no seran enregistrades en cap fitxer de l'Ajuntament de Girona.

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura