Clubs de lectura

Formulari d'inscripciˇ

Ompliu aquest formulari per inscriure-us. Si us voleu inscriure a mÚs d'un club, ompliu un formulari per a cada inscripciˇ. Els camps marcats amb són obligatoris:

En aquells clubs en quŔ el nombre d'inscrits superi el nombre de places disponibles, es farÓ un sorteig el 12 de setembre i s'avisarÓ les persones amb plaša assignada, llevat dels clubs de la Biblioteca Carles Rahola, en quŔ la inscripciˇ s'assignarÓ per ordre d'inscripciˇ i llista d'espera.

Dades personals
Oferta de clubs de lectura

Bib. Carles Rahola

Bib. Ernest Lluch

Bib. Just M. Casero

Bib. Salvador Allende

AvÝs legal

La comunicaciˇ de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autoritzaciˇ perquŔ s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resoluciˇ d'aquesta tramitaciˇ. AixÝ mateix, sˇn objecte de protecciˇ d'acord amb les disposicions de la Llei orgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accÚs, modificaciˇ i cancelĚlaciˇ adrešant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjanšant l'adreša de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Foto d'un club de lectura

Biblioteques de Girona | C. Emili Grahit, 4C - 17002 Girona - 972 419 439| Contacte

Ajuntament de Girona Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura Diputaciˇ de Girona