Ajuntament de Girona
Presentació Introducció Autors/ores Escultures Itineraris
Art al carrer

Biografia Costa Bofill, Narcís


Costa Bofill, Narcís. Obres

(Girona, 1949)

Format a l'escola Eina de Barcelona i a l'École de Beaux Arts de París, ja a la dècada de 1970, s'instal·là a l'Empordà. La seva primera exposició va ser el maig de 1972 a la galeria La Gàbia de Girona, i a partir d'aquesta data, la seva obra s'ha presentat a gran part de les comarques de Girona (Roses, Cadaqués, Olot, Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Empuriabrava, Tossa de Mar, Salt, Begur, Anglès, etc.) i a la resta de Catalunya (Sant Boi de Llobregat, Mataró, etc.). Amb exposicions col·lectives, també ha viatjat per terres catalanes (Figueres, Girona, Peralada o Barcelona, entre d'altres) i per Europa (París, Rhodes, Winchester o a Southampton).

La seva producció es caracteritza per la combinació de materials escultòrics considerats tradicionals, com la fusta i la pedra, amb d'altres de més innovadors, a banda de la incorporació de materials trobats. Tota aquesta barreja la treballa amb una superfície polimentada i així aconsegueix uns perfils dinàmics de qualitats irreals.

Altres escultures al carrer de Narcís Costa es poden trobar a Castelló d'Empúries (Homenatge a Joan Alzina, 1987), a Figueres (...I un dia s'esforçaren alhora al Pavelló d'Esports, 1991) o a Roses (Perfil de la badia, 1994).



« TORNAR

© 2024 Ajuntament de Girona  |  contacte  |  bibliografia  |  annex  |  crèdits