IncidŔncies

Afectaciˇ L12 al c. Santa Clara

Dilluns 26 de febrer, entre les 7h i les 21h, i el dijous 29 de febrer, entre les 11h i les 16h, el servei de bus urbÓ de la L12 no passarÓ per les parades situades al c. Santa Clara. Provisionalment el servei de bus urbÓ passarÓ per l’av. Jaume I fins a la Plaša Pompeu Fabra on utilitzarÓ la parada de la Generalitat. Preguem que disculpeu les molŔsties.

Afectaciˇ L7L11L12

Per tal de millorar la velocitat comercial del bus i la seva puntualitat, i disposant de altres parades molt properes, s'han eliminat les parades de pg Fora Muralla 3, pl Prudenci Bertrana, i rotonda del Rellotge.
Preguem que disculpeu les molŔsties.

Afectacio L12 al Barri Vell

Els dies 26 i 27 de febrer(dilluns i dimarts), entre les 15h i les 18h, i el dijous 29 de febrer, entre les 14h i les 20h, el servei de bus urbÓ de la L12 no passarÓ per les parades situades a la plaša del Vi, c. Cort Reial i c. Calderers.

Provisionalment el servei de bus passarÓ per l’av. Sant Francesc, l’av. Jaume I i l’av. Ramon Folch.
Preguem que disculpeu les molŔsties.

Prohibiciˇ de monocicles i patinets elŔctrics

D’acord amb recomanaciˇ del Departament de Territori i l’ATM de Girona, a partir del 1 de febrer 2023, per motius de seguretat no es podrÓ accedir als autobusos de TMG amb monocicles o patinets elŔctrics.
Els patinets no elŔctrics queden exempts d’aquesta prohibiciˇ.
Preguem que disculpeu els inconvenients.

Versiˇ 1.5