IncidŔncies

Afectaciˇ L1 dimarts 2 de juny en el c. Francesc MaciÓ i rda. Peius Pascual

A partir del 2 de juny i durant 2 mesos aproximadament, les 4 parades situades al c. Francesc MaciÓ i rda. Peius Pascual no tindran servei.

Afectaciˇ L2 dimarts 2 de juny en el c. Barcelona

Degut al tall de trÓnsit del c. Barcelona a l'alšada de Caldes de Montbui, a partir del 2 de juny de 2020 i per 2 mesos aproximadament, la L2 direcciˇ Avellaneda i/o Hospital Josep Trueta no passarÓ per c. Barcelona entre c. Emili Grahit i Mas Gri. La ruta i parades alternatives seran per c. Migdia i pel c.Emili Grahit. Per tal de recuperar temps de recorregut de la L1-L2, mentre duri el nou recorregut, la L1 deixarÓ de passar per les parades dels c.Francesc MaciÓ i Peius Pascual de Montju´c.

Afectaciˇ L5 a partir de dilluns 27 d'abril a Germans SÓbat

A partir del dilluns 27 d'abril, degut a les obres de remodelaciˇ de la plaša Germans SÓbat, el servei de bus urbÓ de la L5 no passarÓ per les parades situades a la plaša Germans SÓbat i el c. Josep M¬ Prat.

Provisionalment passarÓ per la Crta. de TaialÓ on s’hi ubicaran una parada al n║72.

Disculpeu les molŔsties.

Afectaciˇ L8 a partir del dilluns 16 de marš en tota la lÝnia

A partir del dilluns 16 de marš, degut a les mesures d'emergŔncia sanitÓria, el servei de bus urbÓ de la lÝnia L8 no circularÓ.

Disculpeu les molŔsties.

Afectaciˇ L11 a partir del dilluns 17 de febrer al c. Santa Clara

A partir del dilluns 17 de febrer, degut a les obres d'adequaciˇ del carrer Santa Clara, el servei de bus urbÓ de la L11 no passarÓ per les parades situades al c. Santa Clara i plaša Catalunya.

Provisionalment el servei de bus urbÓ passarÓ per l’av. Jaume I fins a la Plaša Pompeu Fabra on utilitzarÓ la parada de la Generalitat.

Disculpeu les molŔsties.