IncidŔncies

Afectaciˇ L12 a partir del dimarts 2 de juny al c. Santa Clara

A partir del dimarts 2 de juny, degut a les obres d'adequaciˇ del carrer Santa Clara, el servei de bus urbÓ de la L12 no passarÓ per les parades situades al c. Santa Clara.

Provisionalment el servei de bus urbÓ passarÓ per l’av. Jaume I fins a la Plaša Pompeu Fabra on utilitzarÓ la parada de la Generalitat.

Disculpeu les molŔsties.

Afectaciˇ L1 a partir de dimarts 2 de juny en el c. Francesc MaciÓ i rda. Peius Pascual

A partir del 2 de juny i durant 2 mesos aproximadament, les 4 parades situades al c. Francesc MaciÓ i rda. Peius Pascual no tindran servei.

Afectaciˇ L2 a partir de dimarts 2 de juny en el c. Barcelona

Degut al tall de trÓnsit del c. Barcelona a l'alšada de Caldes de Montbui, a partir del 2 de juny de 2020 i per 2 mesos aproximadament, la L2 direcciˇ Avellaneda i/o Hospital Josep Trueta no passarÓ per c. Barcelona entre c. Emili Grahit i Mas Gri. La ruta i parades alternatives seran per c. Migdia i pel c.Emili Grahit. Per tal de recuperar temps de recorregut de la L1-L2, mentre duri el nou recorregut, la L1 deixarÓ de passar per les parades dels c.Francesc MaciÓ i Peius Pascual de Montju´c.

Afectaciˇ L5 a partir de dilluns 27 d'abril a Germans SÓbat

A partir del dilluns 27 d'abril, degut a les obres de remodelaciˇ de la plaša Germans SÓbat, el servei de bus urbÓ de la L5 no passarÓ per les parades situades a la plaša Germans SÓbat i el c. Josep M¬ Prat.

Provisionalment passarÓ per la Crta. de TaialÓ on s’hi ubicaran una parada al n║72.

Disculpeu les molŔsties.

Afectaciˇ L8 a partir del dilluns 16 de marš en tota la lÝnia

A partir del dilluns 16 de marš, degut a les mesures d'emergŔncia sanitÓria, el servei de bus urbÓ de la lÝnia L8 no circularÓ.

Disculpeu les molŔsties.