L'alcaldessa de Girona presenta l'edició 2020 del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or

El major esdeveniment circense d'Europa estrenarà un envelat de 360 graus que permetrà la visibilitat total des de qualsevol punt.

2 DE MAIG DE 2019

L'alcaldessa de Girona presenta l'edició 2020 del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest matí a la presentació de la propera edició del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or. L'acte ha tingut lloc a la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona i ha comptat també amb la presència del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el director del Festival i president de Circus Arts Foundation, Genís Matabosch.

Aquest serà el tercer any que la ciutat de Girona acull l’esdeveniment, que tindrà lloc del 13 al 18 de febrer del 2020. A més, coincidint amb les dates del Festival, se celebrarà la segona edició del Circus World Market al Palau de Fires de Girona. Una de les principals novetats serà la gran carpa on es faran els espectacles, ja que se suprimiran les 4 columnes que en suportaven la cúpula, permetent així la visibilitat total en un angle de 360 graus. Aquesta solució tècnica farà créixer l’aforament de la sala i suposarà un increment de 274 butaques en cadascuna de les setze representacions programades. Per tant, es posaran a la venda 38.624 seients, 4.384 més que l’any passat.

Marta Madrenas ha destacat la consolidació del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or a la ciutat i ha remarcat la importància de fomentar la cultura per crear una ciutadania crítica i preparada.

Tornar