Marta Madrenas i Mir

Partit: CiU

Legislatura: 2016-2019

Va nÚixer l'1 de novembre de 1967 a Girona, ciutat on resideix. TÚ dos fills. Llicenciada en Dret per la Universitat Aut˛noma de Barcelona, Ús agent de la propietat immobiliÓria, advocada i docent. Va ser presidenta del ColĚlegi d'API de Girona del 2003 al 2010 i vicepresidenta del Consell CatalÓ de COAPI entre el 2003 i el 2010.

Gran part de la seva traject˛ria professional ha anat lligada a l'exercici de l'advocacia i al sector immobiliari. Ha exercit tant d'API com d'advocada des del 1994 fins al juny del 2015, moment en quŔ va comenšar el seu segon mandat com a regidora a l'Ajuntament de Girona. Com a advocada destaca la seva experiŔncia en diversos departaments jurÝdics, entre els quals els de l'entitat IRES en l'Ómbit d'assessorament a la dona maltractada. En l'Ómbit immobiliari, cal remarcar la seva tasca com a propietÓria i gerent de Finques Madrenas des del 1994 fins al 2013.

Com a docent, ha estat professora universitÓria dels estudis d'Arquitectura TŔcnica a la Universitat de Girona (UdG), del Graduat Superior en Gestiˇ de l'Edificaciˇ de la Universitat PolitŔcnica de Catalunya i del MÓster en Sostenibilitat i Gestiˇ de l'Edificaciˇ de la UdG.

A les eleccions municipals celebrades el maig del 2011, va formar part per primer cop d'una llista electoral. Va ser la llista de CiU a l'Ajuntament de Girona, que estava encapšalada per Carles Puigdemont, i Marta Madrenas hi va participar com a independent. Amb la vict˛ria electoral convergent en aquells comicis, va esdevenir tinenta d'alcalde de Promociˇ Econ˛mica i regidora delegada d'Empresa i Ocupaciˇ i de Dinamitzaciˇ del Territori, cÓrrec que va ocupar des del juny del 2011 fins al juny del 2015. A partir del juliol del 2015, desprÚs de la vict˛ria en les eleccions municipals, va comenšar el seu segon mandat com a regidora de l'Ajuntament. Va mantenir el seu lloc com a segona tinent d'alcalde i va passar a ser regidora d'Urbanisme i Activitats i regidora delegada de Dinamitzaciˇ del Territori.

Des del 18 de marš de 2016 Ús alcaldessa de Girona.

╔s diputada al Parlament de Catalunya des del desembre del 2017.

Tornar