Marta Madrenas participa al lliurament dels premis Cactus 2017

Els guardons reconeixen els millors projectes de l’entorn digital i el màrqueting.

30 DE MARÇ DE 2017

Marta Madrenas participa al lliurament dels premis Cactus 2017.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, ha assistit aquest vespre al lliurament dels premis Cactus 2017, que premien els millors projectes digitals i de màrqueting. L’acte, que ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona, ha estat organitzat per les associacions Club de Màrqueting i Vendes de Girona i Digitals Girona. L’acte ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona.

Els premis Cactus consten de deu categories, entre les quals s’han estrenat les de Cactus Honorífic, que ha estat per a Toni Segarra, publicista i empresari espanyol reconegut per la seva trajectòria amb l’agència SCPF, i el Premi Cactus a la Millor Campanya de Màrqueting Social, que ha estat per al projecte "Regala memòria", fet per Undatia Comunicació per a la Fundació ACE. El Gran Premi del Jurat ha estat per a la campanya de comunicació de Vino Afortunado de Viñedos Singulares.

El Premi al Millor Web ha sigut per a Benegre.com, realitzada per Artic Studio; el Premi a la Millor App, per a Zonectats, realitzada per Zonectats; el Premi al Millor E-commerce, per a Dormitum, realitzada per Interactiu; el Premi a la Millor Innovació de Producte, per a SuppaCaps, d’Arplex; el Premi a la Millor Campanya de Màrqueting, per a Velencoco, realitzada per Umami Video; el Premi a la Millor Campanya de Comunicació, per a Temporada Alta: l’"Illa del plaer", realitzada per Bitò, i el Premi al Millor Influenciador de l’Any, per a Con Luz y Color.

L’esdeveniment ha estat presentat pel periodista i escriptor Martí Gironell i ha comptat amb l’actuació musical de The Crab Apples. Abans de l’entrega de premis, la gala ha comptat també amb la taula rodona "Com afecta la transformació digital els diferents players de la indústria?", moderada per Jordi Pi, periodista, en la qual hi han participat Xantall Llavina, periodista de Catalunya Ràdio i El Punt Avui; Enric Nel·lo, creatiu publicitari de Grey Spain; Miquel Martí, emprenedor en el sector de l’smart city (ciutat intel·ligent), i Oriol Jara, guionista de Minoria Absoluta.

Consulteu el llistat de finalistes AQUÍ

Tornar