Marta Madrenas assisteix a la presentaciˇ del 1r torneig Challenger ATP Eurofirms Girona Costa Brava

El torneig, organitzat pel Club Tennis Girona, es disputarÓ del 26 de marš al 2 d’abril a les instalĚlacions del club gironÝ.

14 DE MARš DE 2023

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat avui a la presentaciˇ de l’ATP Challenger Eurofirms Girona-Costa Brava al Club Tennis Girona que es disputarÓ del 26 de marš fins al 2 d’abril. L’esdeveniment serÓ el primer pas d’un trajecte que s’espera que sigui llarg i reculli molts Ŕxits en el futur tant per al club, com per a totes les persones aficionades del tennis a Girona.

El torneig Ús qualificat pel mateix president del Club Tennis Girona com el mÚs important de Catalunya desprÚs del Godˇ i presenta un cartell de luxe amb una barreja de jugadors hist˛rics amb un currÝculum brillant com el madrileny Fernando Verdasco, el valenciÓ Pablo And˙jar o el portuguŔs Joao Sousa, i amb altres totalment consolidats com Pedro CachÝn, Pedro MartÝnez o Roberto CarballÚs Baena, a mÚs de joves promeses.

La competiciˇ es disputarÓ al Club Tennis Girona, que ampliarÓ l’aforament amb la instalĚlaciˇ d’unes graderies suplet˛ries amb capacitat per a 500 persones espectadores. Els partits tindran lloc tant al matÝ com a la tarda i l’entrada serÓ gratu´ta.

Tornar