Marta Madrenas assisteix als premis del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

L’espectacle ha tingut lloc a la Gran Carpa del camp de Mart de la Devesa i ha tancat l’11a edició del festival.

7 DE MARç DE 2023

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Drets Socials de l'Ajuntament de Girona, Núria Pi, han assistit a l’espectacle d’Or del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or 2023 i a la gala dels premis d’aquesta edició. El festival, que ha celebrat enguany l’11a edició, ha tornat a triar Girona per acollir els i les 76 artistes arribats de 17 països per presentar 24 atraccions mai vistes a Europa.

Pel que fa a l’entrega de premis, The Flying Caballero (Mèxic) i Duo Disar (Uzbekistan) han guanyat els Elefants d’Or de l’11a edició del festival. El premi del públic se l’ha endut Flyers Valencia (Colòmbia) pel número de la doble roda de la mort i la crítica ha reconegut el Duo Disar (Uzbekistan) per l’espectacle de cintes aèries (també guanyadors de l’Elefant d’Or) i el reconeixement a la imatge ha estat per Sabrina Aganier amb l’atracció del cercle aeri.

Elefant d’Or atrau anualment uns 30.000 espectadors a la ciutat, està en el top 5 dels festivals internacionals del circ del món i s’ha convertit en l’esdeveniment circense més gran d’Europa. Enguany, l’edició ha superat totes les restriccions dels darrers anys i han gaudit de les actuacions uns 29.000 espectadors al llarg dels 6 dies, 2.000 persones més que en la darrera edició. El festival, doncs, continua batent rècords de països participants i d’assistents.

Tornar