L’alcaldessa dona la benvinguda als Reis de l’Orient

La cavalcada de Ses Majestats ha comenšat al Camp de Mart i ha finalitzat a la Copa amb un gran acte de cloenda.

5 DE GENER DE 2022

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presenciat avui els preparatius de la nit mÚs mÓgica de l’any, la cavalcada dels Reis d’Orient, un esdeveniment que enguany ha comenšat al Camp de Mart i ha finalitzat a la Copa. “Tot a punt perquŔ els Reis d’Orient comencin la cavalcada, amb els ˙ltims preparatius al Palau de Fires i molt de moviment al Camp de Mart, on hi ha el campament d’aquest any”, ha valorat l’alcaldessa des del Camp de Mart, on ha visitat els ˙ltims preparatius de la comitiva de Ses Majestats al Palau de Fires.
Aquest any, la mÓgia que embolcalla la visita reial ha arribat a la ciutat rodejada d’un gran nombre d’activitats, accions i actes diversos. AixÝ, l’arribada dels Reis d’Orient s’ha produ´t als campaments ubicats al Camp de Mart, a la Devesa, des d’on el seguici ha iniciat un recorregut a peu fins a La Copa, on s’ha desenvolupat un gran acte final.
MÚs enllÓ de la cavalcada, al matÝ diverses comitives s’han fet notar arreu de la, amb una trentena d’actuacions repartides per tots els barris de 10 a 13h, amb algunes accions espontÓnies i d’altres de programades. Abans de les 13h, a les 12.40h, han comenšat dues precavalcades: una al parc Central de Rafael Masˇ i ValentÝ i una altra a la plaša del Vi, en direcciˇ als campaments reials del Camp de Mart. De les 16 a les 18h, els tres campaments reials s’han omplert d’activitat amb la presŔncia de tot el seguici reial i de Melcior, Gaspar i Baltasar. Tots junts, a partir de les 18h, s’han dirigit a peu cap a La Copa.
El recorregut, de poc mÚs de dos quil˛metres de distÓncia, ha resseguit la segŘent ruta: carrer de Caterina Albert, plaša de Prudenci i Bertrana, plaša de Miquel de Palol, carrer de Mestre Francesc Civil, plaša de Joan Brossa, plaša del Poeta Marquina, ronda de Sant Antoni Mara Claret, carrer de Joan Maragall, plaša de Catalunya, avinguda de Sant Francesc, carrer de Santa Clara, plaša de la IndependŔncia (pel vial oest), avinguda de Ramon Folch i, finalment, la rotonda del Rellotge per accedir a La Copa. Des d’aquest darrer emplašament, a les 19.45h, ha comenšat el gran acte final que ha servit de preludi per l’inici de la nit mÚs mÓgica de l’any.

Tornar