Madrenas assisteix a la presentació d’un llibre sobre el patrimoni cultural de l’Església

“Girona. Catedrals, esglésies i convents. Del naixement de l’església local a l’època moderna” ha estat editat pel Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l’Ajuntament.

24 DE NOVEMBRE DE 2021

La Sala Miquel Diumé ha acollit avui la presentació dels llibres “Girona. Catedrals, esglésies i convents. Del naixement de l’església local a l’època moderna”, un treball editat pel Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions (SGDAP) de l’Ajuntament de Girona. Tal com assenyala l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, les publicacions “recullen el cicle de conferències a l’Arxiu Municipal de Girona i repassen la història de la ciutat a través del fet religiós”. “Un coneixement imprescindible per a la ciutat”, afegeix.

En concret, l’Ajuntament de Girona ha editat aquests dos llibres a través de les xerrades que s’han dut a terme en el marc dels darrers cicles organitzats entre els anys 2020 i 2021 per l’Arxiu Municipal. Els textos són obra de Joan Ferrer, Marc Sureda, Josep Maria Nolla, Anna Gironella, Jaume de Puig i Pere Freixas.

Tornar