L'alcaldessa assisteix al lliurament dels Premis Xarxa Gironina per a la Reforma HorÓria 2021

Els guardons, convocats per l'Ajuntament de Girona, han reconegut enguany a la Fundaciˇ El 7 d'Astres, Agroxarxa i Mimasa.

23 DE NOVEMBRE DE 2021

El Centre Cultural La MercŔ ha acollit aquesta tarda l'acte de lliurament dels Premis Xarxa Gironina per a la Reforma HorÓria 2021, uns guardons convocats pel consistori amb l'objectiu de reconŔixer i fer visibles les mesures que moltes de les organitzacions de la ciutat estan emprenent per assolir una societat mÚs saludable, justa i feliš, grÓcies a una nova cultura organitzativa que posa els horaris, l'eficiŔncia i la gestiˇ del temps com a eix vertebrador de la seva estratŔgia. En aquesta ocasiˇ, les distincions han reconegut la Fundaciˇ El 7 d'Astres, Agroxarxa -empresa de serveis d'Uniˇ de Pagesos- i Mimasa. "Moltes empreses i colĚlectius treballen per millorar la conciliaciˇ laboral i familiar, i per aix˛ des de l'Ajuntament de Girona volem reconŔixer les que estan implicades amb la Xarxa Gironina per la Reforma HorÓria", ha valorat Madrenas.

La Fundaciˇ El 7 d'Astres, centre de treball que brinda serveis de jardineria, cuina o manipulats, ha recollit el premi en la categoria EficiŔncia, grÓcies a un programari que facilita el seguiment de les tasques, el registre d'incidŔncies i una millor comunicaciˇ interna, a mÚs de destacar tambÚ en les bones prÓctiques per treballar i formar-se a distÓncia. Pel que fa a Agroxarxa, s'ha imposat en la categoria d'HÓbits saludables, per tal de facilitar i impulsar, entre altres mesures, els Ópats en una franja horÓria saludable: ha equipat un espai com a menjador i el personal s'organitza per dinar en torns entre la una i les dues del migdia. Finalment, Mimasa, empresa referencial en la fabricaciˇ de maquinÓria de rentat, sistemes industrials i processos d'higienitzaciˇ, ha rebut el guardˇ en la categoria Igualtat i conciliaciˇ, desprÚs de reduir progressivament el presentisme, tant a les oficines com al taller, sense deixar de donar un servei a la clientela d'arreu del mˇn.

Amb aquestes distincions l'Ajuntament de Girona vol compartir i posar en relleu les bones prÓctiques en matŔria de reforma horÓria, relatives a la direcciˇ per objectius, la flexibilitat horÓria, la promociˇ d'un temps dels Ópats en una franja horÓria saludable i l'eficiŔncia i la productivitat, entre altres.

Tornar