L’alcaldessa de Girona rep la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya

Marta Madrenas i Gemma Geis s’han reunit aquest matÝ a l’Ajuntament de Girona.

14 D'OCTUBRE DE 2021

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matÝ la consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis, al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona. En la recepciˇ hi ha assistit tambÚ el vicealcalde i regidor de Cultura del consistori, Quim Ayats

Durant la trobada, l’alcaldessa ha reivindicat a la consellera la importÓncia de reforšar el projecte “Regiˇ del Coneixement”. TambÚ han coincidit en la necessitat de la defensa del catalÓ en el mˇn universitari i, pel que fa als projectes de futur de Girona, han parlat sobre el proper Campus de Salut, que s’hauria de situar al Parc de Salut que s’organitzarÓ al voltant del futur Hospital Universitari Doctor Josep Trueta.

Aquesta Ús la primera visita institucional de Geis al consistori gironÝ des que va ser nomenada consellera de Recerca i Universitats el passat 26 de maig de 2021. Per aquest motiu, ha aprofitat la trobada per signar el llibre d’honor de la ciutat. En el moment de la signatura hi han estat presents tambÚ el regidor de Seguretat i regidor de Neteja i Recollida de Residus de l’Ajuntament, Eduard Berloso; el portaveu i regidor del grup municipal de Guanyem Girona, Lluc Salellas, i el regidor del grup del PSC Joaquim RuhÝ.

Tornar