Madrenas, a l'acte de presentació de la Fundació Girona Est

L'esdeveniment ha tingut lloc al Palau de Congressos de Girona.

6 D'OCTUBRE DE 2021

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí a l'acte de presentació de la Fundació Girona Est. Es tracta d'una associació de ciutadans i ciutadanes que treballen conjuntament amb l’objectiu de donar suport al barri, amb especial atenció al seu col·lectiu més jove, amb iniciatives esportives, culturals, educatives i socials diverses. La finalitat dels programes que es duen a terme des de la Fundació Girona Est és millorar la qualitat de vida dels seus habitants fomentant l’empoderament dels veïns i veïnes.

"Aquesta és una fundació que suma persones i empreses per vetllar per la cohesió social i la creació d'oportunitats per als joves dels barris de Girona Est a través de projectes de l'esport, la cultura i l'educació. Un exemple de retorn social a favor de la ciutat", ha afirmat l'alcaldessa.

La jornada, que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Girona, ha comptat també amb l'assistència del vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats; la regidora de Drets Socials i Cooperació, Núria Pi, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Adam Bertran. Després dels parlaments, l'esdeveniment ha continuat als barris de Girona Est amb la visita a una exposició virtual de fotografies al pavelló i un dinar popular.

Tornar