L'alcaldessa de Girona ha estat present als premis Manel Xifra i Boada

Girona ha acollit l’acte del lliurament de premis amb la presència i unes paraules de l’alcaldessa.

4 DE JUNY DE 2021

L'alcaldessa de Girona ha estat present als premis Manel Xifra i Boada

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat en l’acte de lliurament dels Premis Manel Xifra i Boada que tenen per objectiu reconèixer les contribucions a l’enginyeria i al coneixement tècnic. Els premis es van crear l'any 2005 per fomentar i divulgar l'enginyeria premiant la millor trajectòria professional i la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic. Es reconeix també als guardonats pel Patronat de l'Escola Politècnica Superior de la UdG pel millor projecte final de carrera.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori Josep Irla de Girona amb el retorn a la presencialitat i la presència de l’alcaldessa de Girona. “Els premis són un reconeixement a la trajectòria de professionals de prestigi i també als projectes de recerca dels futurs enginyers. En la societat actual, i més en aquests moments, cal reforçar el compromís amb el progrés industrial del país” ha dit Madrenas en el seu discurs.

L’edició d’enguany ha estat doble. S’ha fet l’entrega als premiats de l’any passat que no el van poder rebre per l’ajornament de l’acte a causa de la Covid-19.

Tornar