Marta Madrenas assisteix al pregˇ d'inici de la Setmana Santa

L'acte ha tingut lloc a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya.

25 DE MARă DE 2021

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest vespre al pregˇ d'inici de la Setmana Santa. L'acte ha tingut lloc a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya.

L'encarregat de dur a terme el discurs inaugural ha estat del monjo gironÝ del Monestir de Montserrat, Pare Bernat Juliol, acompanyat per la intervenciˇ musical del quartet CatAlinka. La ciutat de Girona celebrarÓ una Setmana Santa condicionada per les restriccions sanitÓries amb la Veneraciˇ de la Creu a les escales de la Catedral com a acte principal.

Aquest any i atŔs que no hi haurÓ processˇ es convida a visitar la tradicional Exposanta. Coincidint amb la festa dels Dolors, del 26 de marš a l’1 d’abril, l’esglÚsia de la Mare de DÚu dels Dolors, on s’hostatgen al llarg de l’any molts dels passos, romandrÓ oberta al p˙blic de les 11 h a les 13:30 h i de les 17 h a les 20 h. TambÚ es podrÓ visitar el divendres 2 d’abril per˛, ˙nicament al matÝ.

La Veneraciˇ de la Creu serÓ enguany l’acte principal, davant la suspensiˇ de la processˇ del Sant Enterrament. TindrÓ lloc el pr˛xim 2 d’abril, el Divendres Sant, a les 20 h a les escales de la Catedral. SerÓ un acte estÓtic, sense assistŔncia de p˙blic i retransmŔs en directe per TV Girona.

Tornar