Marta Madrenas participa en l’acte de presentació del llibre del centenari del GEiEG

“El GEiEG i Girona, Girona i el GEiEG” representa un recull de la història i evolució del club, així com el seu lligam amb la ciutat.

14 DE GENER DE 2021

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha format part de la presentació del llibre “El GEiEG i Girona, Girona i el GEiEG” que ha tingut lloc aquest vespre a l’auditori Josep Viader de la Casa de Cultura. A l’acte també hi ha intervingut el president de l’entitat esportiva, Francesc Cayuela; el diputat d’esports a la Diputació de Girona, Jordi Masquef; i l’exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, que ha dirigit l’elaboració de l’obra.

El llibre, que ha comptat amb la col·laboració de Lluís-Esteve Casellas, Josep Clara, Josep Maria Fonalleras i Rosa Maria Gil, recopila els 100 anys d’història del grup excursionista i esportiu (1919-2019); una crònica que representa el primer recull històric i evolutiu global de l’entitat, i que també analitza la seva dimensió i relació amb la ciutat de Girona.

Durant el seu parlament, l’alcaldessa ha volgut emfatitzar i reconèixer la importància del club i el seu vincle amb la ciutat, afirmant que “molts gironins i gironines tenim una part de la nostra vida marcada per coses viscudes al GEiEG, per això ens en sentim tan orgullosos”. A més, “també ens ha transmès uns valors de superació i esforç", ha afegit.

Tornar