Marta Madrenas participa en l’11a edició dels Premis Prevenció de Riscos Laborals

Enguany s’ha premiat l'enginyer Xavier Tugas i l'empresa Enplater per les seves bones pràctiques.

26 DE NOVEMBRE DE 2020

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del 3r tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí Arderiu, ha participat aquesta tarda al lliurament dels Premis Prevenció de Riscos Laborals del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona. L’acte, conduït per Dani Vilà, també ha comptat amb les intervencions presencials de Jordi Fabrellas, degà d’EnginyersGi, i Joan Martí, director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona de la Generalitat de Catalunya; així com la projecció en vídeo de José Carlos Pardo, president de MUPIT i col·laborador de l’entrega.

Els premis estan orientats a, per una banda, donar un reconeixement a la millor tasca preventiva a empreses d’àmbit industrial o de serveis i, per l’altra, guardonar a un enginyer per la seva trajectòria en relació a la prevenció de riscos laborals. Enguany, per l’11a edició de la cerimònia, s’ha premiat l’enginyer tècnic industrial Xavier Tugas i Josep Garganta i Bassa, gerent d’Enplater Group, en representació de l’empresa.

L’alcaldessa s’ha encarregat de fer el lliurament del guardó d’aquest últim i també d’ocupar-se del parlament de cloenda juntament amb Joan Martí, en què Madrenas ha reivindicat la importància i reputació de les empreses: “En primer lloc, sense les empreses no es pot crear ocupació, quelcom imprescindible per l’estat de progrés i de benestar de la ciutadania. I en segon lloc, en el moment en què ens trobem les administracions necessitem recursos per oferir ajudes a les persones, entitats, empreses i professionals. I aquests recursos s’obtenen de les empreses. El debat de qui ajudar o qui deixar de fer-ho és erroni. Cal donar suport a les empreses perquè creen riqueses que després les administracions han de distribuir. I per tant vull reivindicar el seu prestigi i com des de la societat hem d’ajudar en l’augment reputacional de les nostres empreses”.

La cerimònia ha pogut seguir-se en directe a través de TV Girona i de les xarxes socials del Col·legi d’Enginyers.

Tornar