Marta Madrenas dona la benvinguda a les Jornades de Cooperació, Salut Mental i Discapacitat

Tindran lloc avui 11 de març a Girona i demà 12 de març a Mataró.

11 DE MARÇ DE 2020

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest matí a l’acte de benvinguda de les Jornades de reflexió i sensibilització sobre discapacitat i salut mental, que ha tingut lloc aquest matí a La Marfà. També hi ha assistit el director general del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Manel Vila; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i l’alcalde de Caldes de Montbui i president del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Isidre Pineda.

L’objectiu de les jornades, que es realitzen avui a Girona i demà a Mataró, és millorar la qualitat dels projectes de cooperació amb els sectors de la discapacitat i la salut mental, i estan dirigides especialment a les institucions públiques i a les entitats privades que treballen amb aquests col·lectius.

“La salut mental i la discapacitat generen estigmes tant en la nostra societat com en altres punts del planeta, en què no hi ha els mateixos recursos per a fer-hi front. La cooperació és crucial, i jornades com aquesta són clau per aconseguir-ho” ha dit Marta Madrenas durant la seva intervenció.

Tornar