L’alcaldessa de Girona és entrevistada aquest matí als estudis de Girona FM

Ha parlat del Coronavirus, dels terrenys de Domeny i del futur Trueta, així com de la Devesa i les barraques d’hivern que es van celebrar fa poques setmanes a Girona.

10 DE MARÇ DE 2020

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat entrevistada aquest matí als estudis de Girona FM, la ràdio municipal de Girona. A l’espai L’Entrevista, ha respost un seguit de qüestions relacionades amb l’actualitat local, en una conversa distesa amb el periodista Jordi Grau i en la que també hi ha participat la periodista i cap d’informatius Victòria Pastor i la redactora i cap de continguts digitals Andrea López.

Durant l’entrevista s’ha parlat del Coronavirus i de les accions que l’Ajuntament ha emprès davant d’aquesta malaltia. Madrenas ha informat que malgrat ser competència de la Conselleria de Salut, de moment no s’ha decretat l’estat d’emergència. També ha recomanat trucar al 061 davant qualsevol dubte o qüestió relacionada amb el tema. En relació als actes de Setmana Santa i Temps de Flors, ha aclarit que no cal patir perquè el consistori treballa dia a dia i no es poden avançar els aconteixements.

Un altre tema del qual s’ha parlat és la ubicació del nou Hospital Dr. Josep Trueta, un assumpte que ha aportat molta controvèrsia en els darrers mesos. L’alcaldessa Marta Madrenas ha deixat clar que s’ha de donar ja una resposta i, que malgrat la delicada situació, no es pot retardar més la decisió.

També les barraques de la Copa han centrat la tertúlia, sobre les quals ha posat de manifest que l’actual model no es vol canviar perquè proporciona finançament a entitats de la ciutat i alhora oci gratuït i de qualitat a la ciutadania. I pel que fa als arbres de la Devesa, ha dit que aquests disposen d’un bon estat de salut segons l’estudi realitzat recentment i, per tant, no hi ha motiu per alarmar-se.

Altres temes que també s’han tractat són la preocupació respecte les lleis d’immigració o el Dia Internacional de les Dones i el compromís del consistori amb la lluita per la igualtat de gènere.

Tornar