L’alcaldessa de Girona assisteix a l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional de les Dones

Ha tingut lloc aquest matí a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona.

7 DE MARÇ DE 2020

L’alcaldessa Marta Madrenas ha assistit aquest matí a l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional de les Dones, que s’ha celebrat a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona.

“Dies com avui ens donen l’oportunitat de reflexionar i reivindicar els drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada, malgrat que el canvi sigui desesperadament lent per a la majoria de dones i nenes del món” ha dit l’alcaldessa durant l’acte celebrat avui.

En el transcurs de l’acte, s’ha fet entrega dels guardons en reconeixement a les dones dels cossos d’emergències de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), de Bombers, de Creu Roja, dels Mossos d’Esquadra, de Policies Locals, dels Sistemes d’Emergències Mèdiques, del Servei de Protecció Civil i d’Agents Rurals.

També ha tingut lloc la conferència “La dona en el món de les emergències”, a càrrec de la Dra. Anna Fontquerni, directora del Sistema d’Emergències de les Comarques Gironines, i s’ha fet la lectura de la declaració del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Tornar