L’alcaldessa de Girona ha presidit aquesta tarda la presentació de la setzena edició del llibre ”Girona fotògrafs”

L’obra d’enguany porta el títol de “Juli Torres Monsó” en honor al gironí que va dedicar gran part de la seva vida a la fotografia.

2 DE MARÇ DE 2020

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquesta tarda la presentació del llibre Girona fotògrafs; Juli Torres Monsó, que ha tingut lloc a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament. L’edició d’enguany és el setzè volum d’una obra que es repeteix any rere any amb l’objectiu d’enaltir i posar en valor l’obra de fotògrafs gironins.

“Girona fotògrafs; Juli Torres Monsó” és d’un llibre on predominantment es troben imatges de paisatges naturals i activitats de la vida quotidiana de la ciutat de Girona, no obstant també delecta amb alguns retrats, clarament de caràcter artístic, que aporten la nota diferencial.

L’Ajuntament de Girona i Rigau Editors són els encarregats de l‘edició d’aquesta col·lecció de llibres, que obre una mirada al talent gironí i a la visió més gràfica de la nostra ciutat.

A l’acte també hi ha assistit Joan Boadas i Raset, cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament i director del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge; i Manolo Laguillo, autor del text i catedràtic de Fotografia de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Tornar