L'alcaldessa de Girona fa entrega de la beca dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

El lliurament ha tingut lloc a l’Auditori de Girona, on també s'han donat a conèixer els guanyadors dels XI Premis Carles Rahola.

20 DE FEBRER DE 2020

L'alcaldessa de Girona fa entrega de la beca dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest vespre a l’acte de lliurament de l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que organitzen la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. L’esdeveniment ha tingut lloc a l’Auditori de Girona i ha comptat, un any més, amb una extensa representació del món periodístic, institucional i cultural gironí.

En el transcurs de l’acte, l’alcaldessa Marta Madrenas ha donat a conèixer el guanyador de la beca dels Premis Rahola, dotada amb 3.000 euros i instituïda per l’Ajuntament de Girona. La beca s’adreça, en anys alterns, a periodistes col·legiats a i estudiants universitaris.

En aquesta edició estava destinada a professionals i, després de l’anàlisi dels tres projectes presentats, el jurat va acordar per unanimitat atorgar el premi a Eloi Camps Durban, pel projecte de recerca "La premsa veïnal de Girona. Un model de comunicació i periodisme popular des dels barris (1977-2019)". El jurat va valorar-ne l’encaix amb les bases, la bona estructuració i la metodologia proposada en el projecte, que permetrà conèixer amb més profunditat els mitjans de comunicació d’impuls ciutadà de la ciutat de Girona, que pot aportar informació nova sobre la comunicació als diferents barris del municipi.

Tornar