Marta Madrenas ha assistit a la inauguració de la Mobile Week Girona 2020

L’acte ha tingut lloc aquest matí al Centre Cultural La Mercè.

20 DE FEBRER DE 2020

Marta Madrenas ha assistit a la inauguració del Mobile Week Girona 2020

Aquest matí s'ha inaugurat al Centre Cultural La Mercè la segona edició de la Mobile Week Girona. L'alcaldessa Marta Madrenas ha assistit a l’acte d’obertura d’aquest espai de reflexió, que enguany se centra en objectius com la inclusió social i professional, i la reflexió sobre les noves tecnologies digitals. També hi ha assistit el secretari general de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, David Ferrer.

La Mobile Week Girona 2020 obrirà espais de debat i realitzarà activitats per a tots els públics, d'acord amb la seva condició integradora, durant els dies 20 i 21 de febrer. L'objectiu és mostrar com tothom pot beneficiar-se de l'ús de les tecnologies i ajudar en la igualtat d'oportunitats des d'una perspectiva sostenible.

“A Girona estem treballant en un projecte de ciutat tecnològica, que s’ha de centrar en les persones. Un projecte de ciutat que ha de ser eficaç i adaptable, que ha de treballar per a les necessitats de la ciutadania, i que ha de fer front a les situacions emergents”, ha dit l’alcaldessa de Girona durant la seva intervenció. I ha afegit que “Hem de ser una ciutat oberta, competitiva, sostenible, equitativa... i a tot això ens hi ha d'ajudar la tecnologia. Volem ser un referent al nostre país, amb una massa crítica entorn a la tecnologia, que impulsi l'acolliment d'empreses i de talent tecnològic i digital”

Tornar