Marta Madrenas ha participat en la presentació de la Mobile Week Girona 2020

Durant l'acte, s’ha presentat la programació d'activitats que tindran lloc els dies 20 i 21 de febrer al Centre Cultural La Mercè.

4 DE FEBRER DE 2020

La Mobile Week Girona 2020 s’inicia aquest any sota el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, amb l’objectiu d’obrir un espai de debat sobre l'evolució digital i tecnològica que permet a la ciutat estar interconnectada a través de disciplines com la ciència, la tecnologia i l'art, amb xerrades, debats i altres activitats amb l'objectiu de ser inclusiva i integradora amb els gironins i gironines.

Aquest espai de reflexió que s’ofereix és una oportunitat de cooperació i integració amb la ciutadania, en temes que es relacionen directament amb la qualitat de vida a la ciutat, amb la tecnologia, la cultura, i moltes altres temàtiques que sorgeixen en el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes, tractant-los de forma sostenible i amb grans expectatives de futur i millora. Aquesta edició se centrarà en temes com la mobilitat, la robòtica, la intel·ligència artificial, les dades i la ciberseguretat.

"Una gran eina per a la millora de l'estat del benestar de les persones i per treballar per a la justícia social, és la tecnologia i la digitalització, que et connecta amb el món i t'obre fronteres" ha dit l'alcaldessa de Girona durant la seva intervenció a l’acte, al qual ha acudit per presentar-ne les activitats que tindran lloc a finals d’aquest mes, juntament amb la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes.

L'edició d'enguany, és la segona consecutiva en la qual la ciutat de Girona participa, i a més de les activitats al Centre Cultural La Mercè dels dies 20 i 21 de febrer, allargarà la seva programació els dies previs amb diferents actes organitzats per diversos col·legis professionals i vàries entitats a les seves seus.

Tornar