L'alcaldessa de Girona és entrevistada a l’emissora de ràdio municipal

Marta Madrenas ha participat en el programa “L'Entrevista de Girona FM”, de Girona FM.

4 DE FEBRER DE 2020

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat entrevistada aquest matí als estudis de ràdio de Girona FM, la ràdio municipal de la localitat. L'entrevista s'ha realitzat dins del programa "L'Entrevista de Girona FM", presentat pel periodista Jordi Grau, un espai de debat diari sobre l'actualitat de la ciutat, on també hi han col·laborat la periodista i cap d’informatius Victòria Pastor i la redactora i cap de continguts digitals Andrea López.

Durant l'entrevista s'ha parlat sobre les destrosses causades pel temporal Glòria a la ciutat, i sobre la satisfacció en les mesures d'actuació aplicades durant les pluges. L'alcaldessa ha aprofitat l'ocasió per fer una crida de suport al GEiEG, que segons ha afirmat, malgrat ser una entitat privada proporciona un servei públic excel·lent pels ciutadans i representa més que un club esportiu per la ciutat de Girona.

Marta Madrenas ha parlat també sobre les diferents mesures d'actuació de l'Ajuntament en àmbits com la sostenibilitat a la ciutat. Concretament, Madrenas ha esmentat el gran compromís que el consistori té amb el canvi climàtic i la importància d’aplicar millores en mesures que repercuteixin en tots els àmbits del dia a dia dels gironins i gironines, com el foment d’una mobilitat sostenible, els canvis en la vegetació de la ciutat, l'aplicació de camins escolars segurs i sostenibles, i també la millora en la gestió dels residus.

"A Girona estem absolutament compromesos amb la preservació del medi ambient. Això vol dir implementar mesures de sostenibilitat, començant per la mobilitat sostenible, per exemple. És important que la ciutadania entengui que aquestes decisions han de ser importants, que no podem anar amb petites propostes estètiques, i que això pot comportar canvis en la seva forma de fer el dia a dia" ha dit l'alcaldessa durant la l’entrevista.

Així mateix, durant el programa s’ha parlat també sobre la renovació del contracte amb Girona+Neta, respecte al qual l’Ajuntament de Girona contempla millores, i sobre l'optimització dels recursos destinats a la neteja de la ciutat; també sobre l'ampliació d'una nova línia d'ESO pel curs vinent, i sobre la nova destinació de l'Hospital Dr. Josep Trueta.

Tornar