L'alcaldessa de Girona presideix l'acte cívic en record dels difunts

Marta Madrenas ha participat a la tradicional ofrena floral al cementiri vell de la ciutat amb motiu de la diada de Tots Sants acompanyada de diversos regidors i regidores del consistori.

1 DE NOVEMBRE DE 2019

L'alcaldessa de Girona presideix l'acte cívic en record dels difunts.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit aquest matí el tradicional acte institucional en record dels difunts de la ciutat, que es fa cada any coincidint amb la diada de Tots Sants. L’acte, que ha tingut lloc al cementiri vell de Girona, també ha comptat amb l’assistència dels portaveus dels grups municipals del PSC-CP, Sílvia Paneque, i de Ciutadans, Daniel Pamplona; de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i del regidor de Sostenibilitat i Participació, Martí Terés, així com de diversos regidors i regidores i ciutadania a títol individual.

Després de l'ofrena floral amb l'escut de la ciutat com a gest de reconeixement als difunts, s'ha fet un minut de silenci i, tot seguit, les autoritats han visitat el mur on hi ha els noms de víctimes de la repressió i persones que van ser afusellades durant el franquisme.

Tornar