Madrenas lliura les subvencions Activa la biblioteca per al proper curs 2019-20

L'acte d'entrega dels ajuts clou la 14a Jornada de Biblioteques Escolars de Girona.

8 D'OCTUBRE DE 2019

Madrenas lliura les subvencions Activa la biblioteca per al proper curs 2019-20.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest migdia a l'acte d'entrega dels ajuts Activa la biblioteca, que ha tingut lloc avui a la biblioteca Antònia Adroher en el marc de la 14a edició de la Jornada de Biblioteques Escolars de Girona.

L’objectiu de l’acte és el lliurament de les subvencions que l'Ajuntament de Girona dóna cada any a les biblioteques escolars dels centres educatius de la ciutat perquè puguin complir la seva funció d'espai d'aprenentatge i de suport a la docència i a la promoció lectora.

Marta Madrenas ha estat l'encarregada de fer l'entrega de les subvencions d'aquest any. Concretament, ha dotat les escoles Sagrada Família, Santa Eugènia, Font de l’Abella i Cassià Costal, de l'ajut Activa la biblioteca, destinat a potenciar les biblioteques escolars com a espai d'aprenentatge i de suport a la docència.

“Aquestes jornades fomenten l’aparició d’iniciatives positives i atractives relacionades amb l’educació als centres escolars de la ciutat, un àmbit que resulta clau per formar els ciutadans i ciutadanes del futur que faran progressar la nostra societat” , ha destacat l’alcaldessa.

L'acte d'entrega de les subvencions ha tancat la Jornada de Biblioteques Escolars de Girona 2019, enguany sota el lema “Biblioteques políticament incorrectes”. L’esdeveniment ha girat entorn a la censura en la literatura infantil i juvenil i ha permès reflexionar sobre els diferents tipus de censura que ha patit la literatura infantil i juvenil al llarg del temps, o sobre els límits de la llibertat i de la prohibició en un àmbit com el de la literatura i de l’educació.

Tornar