Madrenas participa en l’acte d'entrega dels Premis Internacionals Liberpress 2019

La cerimònia busca guardonar persones i entitats de tot el món per la seva tasca independent, democràtica i solidària.

20 DE SETEMBRE DE 2019

Madrenas participa en l’acte d'entrega dels Premis Internacionals Liberpress 2019.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat avui a la cerimònia d'entrega de guardons de la XXI edició dels Premis Internacionals Liberpress, que organitzen conjuntament la Diputació de Girona amb l'Associació Liberpress. L'acte, conduït per la periodista Clara Jordan, ha tingut lloc aquest vespre a l'Auditori de Girona, on ha assistit també el president accidental de la Diputació de Girona, Pau Presas.

Madrenas, com a alcaldessa de Girona, ha donat la benvinguda a totes les persones assistents a l’acte i ha fet un dels discursos inaugurals de la cerimònia, en què ha reconegut que “és un honor reunir a Girona alguns dels referents mundials en la defensa de les llibertats”. “Els Premis Liberpress es converteixen un any més en una reivindicació dels drets humans, i en un reconeixement als qui lluiten contra les injustícies i les desigualtats”, ha destacat Marta Madrenas.

En aquesta edició, han estat premiades les persones i organitzacions següents: l’empresa SEO BirdLife, amb el premi LiverdPress; Nuccio Ordine, premi Literatura; el projecte Women’s Link Worldwide, premi Camins; Radu Mihaileanu, premi Cinema; Berta Isabel Cáceres Flores, premi Memorial; Fundación Crisálida i Jacinto Marqués Mancho, premi Associació; León Chávez Teixeiro, premi Cançó; Poble Sahrauí, premi Catalunya, i Lisa Lovatt-Smith, premi LiberPress.

Tornar