L’alcaldessa celebra el 125è aniversari de l’escola FEDAC Pont Major

L’acte ha consistit en un dinar on hi han participat també les germanes dominiques, altres autoritats, les famílies i la comunitat educativa del centre.

7 DE SETEMBRE DE 2019

L’alcaldessa celebra el 125è aniversari de l’escola FEDAC Pont Major.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, i de la regidora del barri, Marta Sureda, ha participat a l'acte de celebració del 125è aniversari de l’escola FEDAC Pont Major, que ha tingut lloc avui al mateix centre escolar. L'acte també ha comptat amb la presència de les germanes dominiques, altres autoritats, les famílies i la comunitat educativa del centre.

Durant la seva intervenció, Marta Madrenas ha qualificat l’escola com “un exemple de vinculació amb el barri” i ha lloat el seu “compromís amb la cohesió social i el progrés a través de l’educació”.

L'escola FEDAC Pont Major és una escola privada concertada que imparteix Educació Infantil i Educació Primària. És present al barri de Pont Major des de l'any 1894 i forma part de la Fundació Educativa Dominiques Anunciata Pare Coll (FEDAC).

Tornar