Marta Madrenas participa a la presentació de la 28a edició del Temporada Alta

El festival tindrà lloc del 6 d’octubre al 9 de desembre i comptarà amb 96 espectacles que inclouen programació internacional, noves produccions i autoria catalana.

2 DE SETEMBRE DE 2019

Marta Madrenas participa a la presentació de la 28a edició del Temporada Alta.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí a la presentació de la programació de la 28a edició del festival Temporada Alta, que tindrà lloc del 6 d’octubre al 9 de desembre a Girona, Salt i altres localitats de la província. Enguany, l’esdeveniment comptarà amb una combinació de grans artistes internacionals, com ara Alessandro Serra, Thomas Ostermeier o Dada Masilo; amb actors, actrius i dramaturgs de talent nacional, com Joan Ollé, Àlex Rigola, Rosa Maria Sardà, Clàudia Cedó o Jordi Oriol.

L’acte ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona i també ha comptat amb la presència de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga; del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, i del director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.

“La tardor és un moment important per Girona que ens converteix en protagonistes de la cultura a Catalunya no només per Fires, sinó també per Temporada Alta. El festival és un altaveu dels assumptes de la societat que convida a la reflexió i que permet reivindicar que allò que s'inverteix en cultura és precisament inversió, i no despesa. El Temporada Alta ho aconsegueix i resulta transcendental per al progrés de la societat i per a la llibertat de la ciutadania”, ha destacat l’alcaldessa. Madrenas també ha volgut ressaltar la implicació de l’empresa privada en la iniciativa i de la resta d’administracions públiques sense les quals, ha dit, “el festival no seria possible”.

La programació presentada, que pretén reflexionar sobre la condició humana i qüestionar cap on s’encamina el món, oferirà 27 propostes internacionals de 16 països diferents; 56 muntatges de dramatúrgia i autoria catalana; 30 de creació contemporània i un total de 25 produccions i coproduccions. A més, l’esdeveniment presenta com a novetat la iniciativa “Artèria”, un programa especialment pensat per facilitar l’accés al teatre del jovent de menys de 30 anys, i que s’adapta als seus gustos i interessos temàtics.

Per a més informació del festival, cliqueu aquí

Tornar