L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presenta la Cursa del Carrer Nou

La prova esportiva, que arriba a la 41a ediciˇ, tindrÓ lloc el proper 20 d’octubre.

20 D'AGOST DE 2019

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presenta la Cursa del Carrer Nou.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matÝ a l’acte de presentaciˇ de la Cursa del Carrer Nou, que enguany arribarÓ a la seva 41a ediciˇ. A l'acte hi van participar l'associaciˇ Girona Centre Eix Comercial, organitzadora de la prova esportiva amb la colĚlaboraciˇ de l’Ajuntament de Girona, aixÝ com algunes de les empreses patrocinadores principals, Montepio i Autopodium, el Rotary Club de Girona, com a entitat beneficiÓria de la cursa que sostÚ un any mÚs el seu esperit solidari, i Fotoinstant, empresa encarregada de l’organitzaciˇ tŔcnica.

Com Ús tradiciˇ, la cursa comptarÓ de nou amb diverses modalitats, aptes per a tots els p˙blics. Concretament, es faran les proves de 10 i 5km; les tres proves de la milla urbana segons categories; les curses infantils, i la caminada solidÓria.

La iniciativa creix any rere any i ja s’aprova a les 3.000 persones participants de totes les edats. La Cursa del carrer Nou va nÚixer el 1979 per iniciativa d'alguns comerciants gironins que volien donar vida al seu carrer i fer un regal a la ciutat.

Les inscripcions online s’obriran el dia 1 de setembre al web de la cursa i les presencials es podran fer al carrer Nou la setmana prŔvia a la cursa. Les inscripcions a les curses infantils i a la milla urbana es podran fer a la botiga Interesport Akilia del carrer Figuerola.

Tornar