L'alcaldessa de Girona rep el nou president de la Cambra de Comerš de Girona

• Es tracta de la primera trobada institucional entre Marta Madrenas i Jaume FÓbrega des que aquest ˙ltim va prendre possessiˇ del cÓrrec • La patronal gironina entrarÓ a formar part del projecte “Girona, territori tecnol˛gic” per implicar tambÚ tot el sector empresarial en aquesta iniciativa.

16 DE JULIOL DE 2019

L'alcaldessa de Girona rep el nou president de la Cambra de Comerš de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matÝ el president de la Cambra de Comerš de Girona, Jaume FÓbrega. La trobada institucional, que ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Ús la primera que fan les dues autoritats des que FÓbrega va prendre possessiˇ del cÓrrec el passat 7 de juny. En la conversa, s’han tractat diversos temes relacionats amb el municipi, com la situaciˇ econ˛mica de la ciutat i les peticions del mˇn empresarial.

Madrenas tambÚ ha explicat a FÓbrega detalls sobre el projecte de Girona, territori tecnol˛gic, una iniciativa que pretÚn fer de Girona un espai on desenvolupar iniciatives tecnol˛giques i fomentar les vocacions en aquest camp entre els mÚs joves. La Cambra formarÓ part de les institucions impulsores d’aquest projecte, segons han acordat avui Madrenas i FÓbrega. “╔s un projecte clau per a la Girona del futur que volem anar treballant de manera transversal amb tots els agents socials, econ˛mics i educatius de la ciutat. La implicaciˇ de la Cambra de Comerš serÓ important per aportar tambÚ el punt de vista empresarial en tot aquest projecte”, ha destacat l’alcaldessa.

Tornar