Madrenas assisteix a la presentaciˇ de les 13es Jornades de l’Arr˛s

Del 15 al 31 de juliol, diversos restaurants de la demarcaciˇ de Girona oferiran plats d’arr˛s a les seves cartes.

16 DE JULIOL DE 2019

Madrenas assisteix a la presentaciˇ de les 13es Jornades de l’Arr˛s.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest matÝ a la presentaciˇ de les Jornades de l’Arr˛s, que enguany arriben a la 13a ediciˇ. L’activitat estÓ organitzada pel colĚlectiu gastron˛mic Girona Bons Fogons (GBF), format per cuiners de la demarcaciˇ gironina, i tÚ com a finalitat la promociˇ de l’arr˛s.

Amb aquest objectiu, des del passat dia 15 i fins al 31 de juliol, els restaurants membres del colĚlectiu gastron˛mic GBF oferiran plats basats en l’arr˛s, principalment el de Pals, a les seves cartes. Els restaurants que enguany participaran a les jornades sˇn └pat’s, El Celler de Can Roca, Duc de l’Obac, Egg Gastronomia, Massana, Occi, Divinum, La Riera de Sant MartÝ Vell, Umai i Novara Hotels.

L’alcaldessa de Girona ha volgut donar les grÓcies a totes les persones implicades en la iniciativa i, en general, a qui treballa per consolidar el sector. “ La gastronomia Ús un motor clau per a l’economia de la ciutat i cal que la cuidem i que la potenciem com mereix”, ha destacat.

L’acte de presentaciˇ ha tingut lloc als Jardins dels Alemanys. Al final de l’acte, tant Madrenas com els cuiners, organitzadors i altres autoritats, han pogut gaudir d'un esmorzar d'arr˛s a la cassola cuinat in situ.

Tornar