Marta Madrenas participa a la 2a edició de la gala benèfica de Giroinfant

La recaptació de fons s’ha destinat al programa Invulnerables, que té per objectiu lluitar contra la pobresa infantil.

21 DE JUNY DE 2019

Marta Madrenas participa a la 2a edició de la gala benèfica de Giroinfant

L’alcaldessa de Girona, Marta Madenas, ha participat avui en la 2a edició de la gala benèfica de Giroinfant, que recull fons pel programa Invulnerables. L’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, ha comptat també amb la presència de les regidores de l’Ajuntament de Girona M. Àngels Planas i Núria Pi; del president de Rotary Club Girona Marc Payrà; de la impulsora del projecte Invulnerables, Lucia Caram, a banda de diverses personalitats del món empresarial, del músic Cesk Freixas i de la periodista i presentadora Elisabet Carnicé, que va conduir l’acte.

Durant la vetllada, a la qual van assistir més de 360 persones, es van recaptar més de 34.000 euros amb l'objectiu de donar suport al programa i donar una resposta a la necessitat de combatre l'exclusió social i les desigualtats dels nens i nenes del país. Aquest diners, concretament, aniran destinats a la futura Casa de la Infància que el Projecte construirà a Can Gibert-Santa Eugènia.

Amb aquesta iniciativa, els promotors d'Invulnerables volen ajudar a totes aquelles famílies i infants que necessiten ajuda a nivell social i educatiu. L’objectiu de la iniciativa és trencar el cercle de la pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació.

Giroinfant neix de l’aposta que es fa per lluitar contra la pobresa infantil. Actualment esta funcionant a la província de Girona als territoris de Banyoles, Figueres, Lloret de Mar i Salt. A la ciutat gironina tindrà presència en els barris de Santa Eugènia i Can Gibert i comptarà amb una Casa de la Infància que s’està planificant conjuntament entre l’Obra Social La Caixa, l’Ajuntament de Girona i amb la suma de l’empresariat gironí.

Tornar