L'alcaldessa de Girona passeja per la 34a Jornada de Recreació i Esport

L’activitat ha tingut lloc de les 9 a les 14 h al Pavelló Municipal Girona – Fontajau i al parc de les Ribes del Ter.

8 DE JUNY DE 2019

L'alcaldessa de Girona passeja per la 34a Jornada de Recreació i Esport.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació i Esports, Josep Pujols, han assistit aquest matí en la 34a Jornada de Recreació i Esport que s’ha fet entre el Pavelló Municipal Girona – Fontajau i el parc de les Ribes del Ter. La jornada té com a objectiu principal la transmissió dels valors de l’esport i de les activitats d’oci entre els més joves.

Durant la visita, Madrenas ha animat alguns dels 1500 infants que durant tot el matí han jugat a futbol-5, futbol-7, volei, colpbol o bàsquet, i ha gaudit també de diverses de les exhibicions de funky, hip-hop, patinatge, zumba, gimnàstica rítmica, capoeira o karate que s’han representat. A més, la Jornada ha permès mostrar una trentena activitats recreatives dinamitzades per les entitats de la ciutat, i ha acollit per primer cop una fira d’entitats de l’àmbit esportiu.

Aquest esdeveniment s’ha consolidat com una gran festa de final de curs de l’esport a la ciutat i, enguany, ha coincidit en data i espai amb la primera edició de l’Aplec dels 4 Rius, una proposta de divulgació ambiental a Girona.

Tornar