Madrenas participa a l’Engidiada i als Premis Manel Xifra i Boada d'aques any 2019

Es tracta de la festa de la professió del Col•legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona.

7 DE JUNY DE 2019

Madrenas participa a l’Engidiada i als Premis Manel Xifra i Boada 2019.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat avui a l’Engidiada, la festa de la professió del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona que cada any té lloc a la ciutat. En la trobada, que ha tingut lloc a les 19 h a l’Escola Politècnica Superior del Campus de Montilivi de la Universitat de Girona, hi ha assistit també la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana Yanes.

A banda d’una festa del col·legi d’enginyers, en el marc de l’acte s’han lliurat també els Premis Manel Xifra i Boada 2019. “Cal que posem en valor la tasca dels enginyers industrials, i la seva importància per encarar reptes com la quarta revolució industrial o l'adaptació a les noves tecnologies”, ha destacat Marta Madrenas durant la trobada.

Enguany, l’Engidiada ha reconegut la feina de Domènec Espadalé pel seu suport com a president de la Cambra de Comerç de Girona a l’enginyer, i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona pels 45 anys d’impuls de l’Enginyeria Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Girona, a banda dels membres col·legiats que compleixen 25 i 50 anys de col·legiació.

Pel que fa a les persones guardonades pels XIV Pemis Manel Xifra i Boada, van rebre un reconeixement: Jordi Ribó, pel projecte “Disseny d’un tot terreny elèctric. Avantprojecte” en la categoria d’Enginyeria mecànica; Marc Comas, pel projecte “Instal•lació fotovoltaica per a un grup d’habitatges aïllats” en la categoria d’Enginyeria Elèctrica i Electrònica Industrial; Guillem Valls, pel projecte “Study of the Influence of Different Enzymatic Treatments of Flax on Fiber Composition” en la categoria d’Enginyeria química; Genís Busquets, pel projecte “Disseny del sistema d’admissió i escapament i estudi d’una admissió de geometria variable aplicats al vehicle de Fórmula Student GRT-03 amb motor Yamaha FZ6” en la categoria d’Enginyeria en Tecnologies Industrials; Joan Arimany, a la Millor Trajectòria Professional; CELLS - Sincrotró Alba, al grup de recerca aplicada o centre tecnològic, i Eudald Carbonell, a la Transmissió del Coneixement Tècnic i Tecnològic.

Tornar