Marta Madrenas presenta la campanya especial de donaciˇ de sang del dissabte 8 de juny

La jornada estÓ organitzada per la comunitat d’esglÚsies evangelistes de la demarcaciˇ, amb el suport de l’Ajuntament de Girona i de Banc de Sang i Teixits de Girona.

3 DE JUNY DE 2019

Marta Madrenas presenta la campanya especial de donaciˇ de sang del dissabte 8 de juny.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matÝ en la presentaciˇ de la campanya especial de donaciˇ de sang que tindrÓ lloc aquest dissabte, dia 8 de juny, a les naus de les esglÚsies del carrer de Can Torruella. La jornada estÓ organitzada per la comunitat d’esglÚsies evangelistes de la demarcaciˇ de Girona i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i de Banc de Sang i Teixits de Girona.

Durant l’acte, l’alcaldessa ha agra´t la tasca del Banc de Sang i la implicaciˇ de la comunitat d’esglÚsies evangelistes, alhora que ha animat la ciutadania a donar sang, “que Ús un acte de generositat enorme cap a la resta de la comunitat”. TambÚ han assistit a la presentaciˇ el representant del Banc de Sang i Teixits de Girona, el doctor Jordi Vila, i el delegat del Consell EvangŔlic de Catalunya a Girona, Jaume Torrado.

El dia 8 de juny estÓ previst que participin a la campanya de donaciˇ de sang persones d’arreu de les comarques gironines. Per dinamitzar la jornada, s’organitzaran activitats durant tot el dia.

Tornar