L’alcaldessa de Girona assisteix als 39ens Jocs Florals i Literaris de PrimÓria

A mÚs, Girona ha celebrat tambÚ la gala de premis de la 18a ediciˇ del concurs de punts de llibre.

22 DE MAIG DE 2019

L’alcaldessa de Girona assisteix als 39ens Jocs Florals i Literaris de PrimÓria

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania, Carles Ribas, i del regidor de Cooperaciˇ, Cristobal Sanchez, ha assistit aquest matÝ a l’acte de lliurament dels premis dels 39ens Jocs Florals i Literaris de PrimÓria del curs 2018-2019, que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Girona.

Un any mÚs s'han convocat els Jocs Florals i Literaris Escolars de la ciutat on s'ha convidat a participar tots els centres educatius de primÓria i í secundÓria de la ciutat de Girona. L’alumnat ha pogut concursar amb treballs de prosa i poesia. Aquest certamen tÚ com a objectiu impulsar la creaciˇ literÓria i artÝstica i fomentar la lectura entre l’alumnat dels centres escolars de la ciutat, a mÚs de fomentar valors com la participaciˇ i concentraciˇ.

Com que s’han complert 50 anys des que Neil Armstrong va trepitjar la lluna, enguany el concurs ha valorat especialment els punts de llibre inspirats en l’arribada de l’home a la lluna. D'aquesta manera, els i les alumnes han pogut participar en la commemoraciˇ d’aquesta efemŔride.

A mÚs dels premis, l’escola Domeny de Girona ha realitzat una representaciˇ del musical “Mary Poppins” per amenitzar l'acte.

L'alcaldessa ha felicitat a tot l’alumnat per la feina que han fet i ha assegurat que Ús un privilegi poder gaudir de poemes i proses originals dels infants de la ciutat.

Tornar