Madrenas, a la presentació de l’edició 2019 de la Setmana del Voluntariat

La Federació Catalana del Voluntariat Social ha organitzat del 20 al 26 de maig una desena d’activitats per fer visible la tasca de les entitats de la ciutat.

17 DE MAIG DE 2019

Madrenas, a la presentació de l’edició 2019 de la Setmana del Voluntariat

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat avui en la presentació de la Setmana del Voluntariat, que celebrarà la sisena edició. A l’acte també hi han participat la coordinadora territorial sortint de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) a Girona i Comarques, Maria Solés, i la coordinadora entrant, M. Mercè Roca.

La Federació Catalana del Voluntariat Social, amb el suport i l’ajuda de l’Ajuntament de Girona, ha organitzat del 20 al 26 de maig una desena d’activitats per fer visible la tasca de les entitats de la ciutat.

A l’acte, s’han explicat els detalls de les propostes d’enguany. Com per exemple, l’inici el pròxim dilluns amb la conferència “Com han influït els moviments socials en la transformació de la ciutat?”, que anirà a càrrec de l’historiador i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal; o la 8a Cursa Solidària Les Gavarres com a esdeveniment de clausura. A més, al llarg de la setmana hi haurà activitats com tallers de respiració, caminades, cinefòrums i col•loquis. També es lliuraran els premis del Concurs de Relats de Voluntariat Social.

L’alcaldessa ha reconegut la feina feta tots aquests anys de la coordinadora territorial de la FCVS i ha volgut encoratjar a la nova coordinadora a seguir treballant amb força per la Federació. A més, també ha volgut fer una crida a la màxima participació de la gent als projectes de la comunitat.

Tornar