L’alcaldessa de Girona assisteix a l’obertura de la 64a edició de Girona, Temps de Flors

Fins al 19 de maig es podran visitar 171 projectes florals en 137 espais de la ciutat.

11 DE MAIG DE 2019

L’alcaldessa de Girona assisteix a l’obertura de la 64a edició de Girona, Temps de Flors

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana Yanes, han participat en l’obertura de la 64a edició de Girona, Temps de Flors aquest matí al peu de les escales de la Catedral. Les pregoneres d’honor de l’acte han estat les components del grup de xou gran del Club Patinatge Artístic Girona. Oficialment, Temps de Flors ha quedat inaugurat amb aquest acte.

Les escales de la Catedral de Girona s’han convertit avui en un bosc de fades. Uns arbres amb unes extenses arrels s'hi han aferrat en la 64a edició de Girona, Temps de Flors i d'aquestes arrels en floreixen unes flors de tonalitats liloses que fan sentir el nom de l’esdeveniment.

Aquest any es dedica la nova edició de Temps de Flors a retre homenatge a les persones que van impulsar aquest projecte que omple d’orgull a la ciutadania de Girona, Rosa Maria Labayen, David Marca i Josep Tarrés. Gràcies a ells aquest projecte és el que és ara, i han aconseguit que sigui una icona imprescindible de la ciutat.

Durant més d'una setmana es podran visitar 171 projectes florals repartits per 137 espais de la ciutat, a més de les principals novetats d’enguany: per primer cop es podran veure decorats indrets com el fossat de l’absis de la Catedral o el pont del Dimoni.

L’alcaldessa va destacar amb unes paraules que “comença la festa de la primavera, una explosió de llum i de colors, de creativitat i de l'esforç de totes les persones voluntàries, sense la implicació de molts gironins i gironines aquest esdeveniment no seria possible”.

A la tarda, l'alcaldessa ha acompanyat el president de la Generalitat, Quim Torra, a fer un recorregut pels diferents projectes de Girona, Temps de Flors.

Tornar