L’alcaldessa de Girona assisteix a la quarta desfilada solidÓria de l’ Associaciˇ Gironina d’EmpresÓries (AGE)

Tots els fons de la recaptaciˇ aniran destinats a una iniciativa de pallasses d’hospital.

8 DE MAIG DE 2019

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquest vespre a la quarta desfilada solidÓria que organitza l’Associaciˇ Gironina d’EmpresÓries (AGE) i que ha tingut lloc al Teatre Municipal de Girona. A l’acte hi ha anat acompanyada de la regidora de Promociˇ Econ˛mica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupaciˇ, Gl˛ria Plana Yanes, i la regidora d’Hisenda i RŔgim Interior, Maria └ngels Planas.

Aquest any, tota la recaptaciˇ de l’esdeveniment es destinarÓ al projecte guanyador: “Tirita Clown, Pallasses d’Hospital“. Es tracta de l'associaciˇ de pallasses d'hospital de Palamˇs, sense Ónim de lucre, que treballa en un projecte que regala il•lusiˇ i somriures acompanyant persones hospitalitzades i amb situacions de risc social, tot utilitzant un idioma universal i bÓsic com Ús el joc participatiu o sensorial. Aquesta quarta ediciˇ del projecte solidari ha recaptat un total de 6.870 euros per destinar al projecte de les pallasses d’hospital.

Les dues ˙ltimes edicions els projectes beneficiaris van ser destinats a dones supervivents a la violŔncia de gŔnere i a programes educatius per a joves, adolescents i violŔncia de gŔnere i van recaptar un total de mÚs de 9.000 euros.

La desfilada solidÓria es va organitzar per primer cop l’any 2016 en record a la periodista i s˛cia de l’AGE, Cuca Mascort, que va idear una desfilada solidÓria el 2013.

Tornar