L'alcaldessa assisteix la commemoració del 50è aniversari del Centre d'Educació Especial Font de l'Abella

Madrenas ha distingit la feina de l'escola amb l'entrega d'una de les lletres toves de Girona, símbol del reconeixement de la ciutat.

9 DE SETEMBRE DE 2016

L'alcaldessa assisteix la commemoració del 50è aniversari del Centre d'Educació Especial Font de l'Abella

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha assistit aquesta tarda a l'acte commemoratiu del 50è aniversari del Centre d'Educació Especial Font de l'Abella. L'acte ha tingut lloc a la mateixa escola i hi han participat la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, la 5a tintenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Eudald Casadesús, el director dels serveis territorials d'Ensenyament de Girona, Josep Polanco, i personal del CEE Font de l'Abella, concretament la seva directora, M. Ángels Verdaguer; la cap d'estudis, Marta Gasull; el secretari, Lluís Casabó i l'inspector del centre, Josep Gifre.

L'esdeveniment ha estat un homenatge a l'esforç de tot l'alumnat, pares, professorat i equip directiu que han format part del centre Font de l'Abella en algun moment dels seus 50 anys de vida, i que han col·laborat per tirar endavant el projecte amb èxit.

En aquest sentit, l'alcaldessa de Girona ha definit l'escola com "una magnífica i gran família" i l'ha posat d'exemple per la societat. Per aquest motiu Madrenas ha premiat el Centre d'Educació Especial Font de l'Abella amb la lletra D, una de les lletres toves de Girona que des de fa 2 anys l'Ajuntament entrega a entitats, persones o organitzacions que representen un orgull per la ciutat. Durant el seu discurs, Madrenas ha volgut posar de manifest que el trofeu és "un reconeixement excepcional de la ciutat a les entitats que fan una feina excepcional", i ha explicat que la lletra D representa la capacitat de l'escola per "integrar la diferència i la diversitat sempre amb inclusió".

L'acte ha inclòs també la projecció el vídeo commemoratiu "Mater Dei a Font de l'Abella, 50 anys d'història", així com una visita inaugural a l'exposició retrospectiva de la història del centre i a les instal·lacions del CEE Font de l'Abella.

Tornar